Europa Conference League

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μετέφερε σε συνέντευξή του όσα του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί να έπεσε έξω στην πρόβλεψή του για τα ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε καλά πράγματα να πει για την τουρκική ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τους Πειραιώτες.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας έδωσε συνέντευξη σε κανάλι στο YouTube και αναφέρθηκε σε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Όπως είπε, «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρ. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να γίνει όμορφο το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Είμαι περήφανος γι' αυτό.

Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με την ομάδα. Υπήρξε ένταση τον τελευταίο καιρό, δεν ήμουν ποτέ κάποιος που φοβάται ότι οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν.

Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το προνόμιο να είμαι υποστηρικτής της ομάδας, να είμαι μαζί με τους οπαδούς σε όλους. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν κι άσχημα».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x